Prijateljica potvrdila: Cameron ne napušta svijet glume

Piše: Redakcija

Mnogo se pisalo ovih dana o odlasku Cameron Diaz iz svijeta glume. Dok su jedni mislili da su to samo glasine, drugi su ipak vjerovali da tu ima barem malo istine. Danas je stigla i potvrda da je ta vijest ipak tačna. Naime, informaciju o odlasku Cameron Diaz u “penziju” potvrdila je i njena prijateljica Selma Blair.

– Bila sam na ručku s Cameron i pričale smo o filmu “Najslađe stvorenje” i o nastavku tog filma, a kad sam spomenula da želim da učestvujem u nastavku, Cameron mi je odgovorila kako je ona završila s glumom. Porodični život joj je trenutno važniji i filmsko platno je više ne zanima – kazala je Selma, koja nijednog momenta nije krila da je i sama veoma iznenađena ovakvom odlukom svoje bliske prijateljice.

Kao glavni razlog napuštanja svijeta glume svjetski popularne glumice, navodi se isključivo to što ona želi da više vremena provodi s porodicom i suprugom. Da li je Cameron zaista trudna, kako pišu mediji, još uvijek nema potvrde, ali strana štampa dodaje i da postoji još jedan razloga zbog kojeg je glumica donijela ovakvu odluku. Naime, Diaz više ne želi da bude dio Hollywooda, jer joj smeta što se na žene u filmskoj industriji i dalje gleda kao seksualne objekte.

Međutim, kako su se stvari otrgle kontroli, i kako su mediji krenuli sa nagađanjima, Selma je shvatila koliku je lavinu pokrenula, pa se oglasila na svom Twitteru i priznala da se samo grubo našalila.

– Ljudi, molim vas, našalila sam se u tom intervjuu. Cameron Diaz se ne povlači iz svijeta glume, ne povlači se ni iz čega. I još jedna najnovija vijest: ja se sada povlačim s funkcije portparola Cameron Diaz – napisala je Selma i tako stavila tačku na sva nagađanja koja već dva dana traju.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti