Harper Beckham: Mala mezimica uživa s bratom Brooklinom

Piše: Redakcija

Najstariji sin Victorije i Davida Beckham, Brooklyn vratio se kući u London sa studija u New Yorku kako bi u krugu porodice proslavio majčin dan. Slobodno vrijeme iskoristio je i za druženje sa sestrom Harper Seven, a fotografija koju je objavio na Instagramu oduševila je sve. Naime, Harper se nije odvajala od svog  brata u šetnji po engleskom selu, pa čak ni kada su ušli u lokalnu rijeku u  čizmicama do koljena. Po njihovoj odjeći dalo se naslutiti kako je pustolovina bila na prvom mjestu, dok je čistoća odjeće pala u drugi plan.

Slatka šestogodišnjakinja u javnosti se obično pojavljuje u elegantnim kaputima i haljinicama krojenima po mjeri, no na mokroj zemlji više su joj odgovarale jednostavne pantalone, klasična lovačka jakna brenda Barbour, kapa maskirnog uzorka i rukavice.

https://www.instagram.com/p/BgOkyylDLM4/?utm_source=ig_embed

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti