Selena Gomez zbog majke prekinula s Justinom Bieberom

Piše: Redakcija

Nakon što su u novembru ponovno prohodali Selena Gomez i Justin Bieber izgledali su kao vrlo sretan par i činilo se da im veza ide u vrlo ozbiljnom smjeru. Ipak, kako donose strani mediji, mladi muzičar i lijepa brineta više nisu zajedno.

Selena Gomez i Justin Bieber upoznali su se još kao tinejdžeri, kada je njemu bilo 16, a njoj 18 godina, i od tada su zajedno gradili svoje muzičke i glumačke karijere. Iako su izgledali kao savršen par, na vidjelo je dolazila i njihova nezrelost koja je bila velika prepreka zdravoj vezi, pa su prije nekoliko godina prekinuli i utjehu tražili u novim partnerima.

No životi su im se ponovno isprepleli u novembru prošle godine, kada su dali još jednu šansu svojoj ljubavi i prijateljstvu. Ovoga puta zreliji i devet godina stariji, dali su do znanja da su itekako spremni za nešto ozbiljno. Posljednjih pet mjeseci gledali smo ih nerazdvojne i nasmijane. Ipak, nisu svi bili oduševljeni njihovom srećom.

Prva kojoj se ova romansa nije svidjela bila je Selenina majka Mandy Teefey te je strahovala da će Bieber ponovno povrijediti njenu kćer.

Mlada pjevačica i glumica navodno se zbog toga i posvađala s majkom pa sedmicama nisu bile u dobrim odnosima. No kako donose strani mediji, izgleda da ju je Selena odlučila poslušati, pa je ostavila Justina.

– Justinova porodica voli Selenu, ali Selenina njega ne. Zbog toga su je stavili u vrlo nezahvalnu poziciju. Oni jednostavno još uvijek ne vjeruju Justinu iako ih je Selena pokušala uvjeriti da se promijenio – kazao je nepoznati izvor za Daily Mail te dodao kako je 25-godišnjoj glumici i pjevačici ipak važniji odnos s majkom.

Gospođa Teefey i Selena su izuzetno bliske, pogotovo jer ju je odgajala kao samohrana majka i strahuje da će njena kćerka biti povrijeđena, što joj nikako ne želi nakon zdravstvenih problema koje je donedavno imala.

Podsjetimo Gomez je prije nekoliko sedmica izašla iz klinike u kojoj se liječila od depresije, a ljetos je preživjela tešku operaciju transplantacije bubrega jer boluje od autoimune bolesti lupusa. Bubreg joj je donirala najbolja prijateljica Francia Raisa.

Pročitajte još