Održana Trka poznatih ljubitelja Jahorine: Alberto Tomba specijalni gost

Piše: Redakcija

U subotu je  na stazi Poljice na Jahorini, kao krunu uspješne sezone Olimpijski centar Jahorina organizirao je „Trku poznatih ljubitelja Jahorine“, koja je okupila 73 istinska zaljubljenika u skijanje. Trku je otvorio proslavljeni italijanski skijaš Alberto Tomba, a pridružili su mu se i poznati jugoslovenski skijaš Bojan Križaj, Frano Lasić, Đule Van Gogh, i mnogi drugi. Iako se sezona bliži kraju, organizatori kažu kako je ova trka bila idealan način promocije zimskog turizma.

Prvo mjesto u muškoj kategoriji osvojio je Maksim Kusmuk, drugo Vladimir Lučić, dok je treće mjesto zauzeo Aleksandar Prović. U ženskoj kategoriji prvo mjesto je osvojila Žana Novaković, drugo mjesto je zauzela Mirjana Granzov, dok je treće mjesto pripalo Sari Lučić.

Nakon „Trke poznatih ljubitelja Jahorine“, svi skijaši su mogli besplatno skijati tu večer na planini.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti