Katie Holmes otkrila tajnu vitke linije

Piše: Redakcija

Katie Holmes poznata je po jednom od rijetkih glumica koja njeguje prirodan izgled, ali i zavidnu liniju. Ima vitko tijelo, pa mnoge žene pate za tim da izgledaju kao i ona. Koliko god se činilo jednostavno Katie priznaje kako joj je ponekad teško zaobići neke od njenih najdražih jela kako ne bi nakupila dodatne kilograme i ugrozila vlastito zdravlje nezdravim i kaloričnim izborom namirnica.

– Ne jedem uvijek sve što želim. Trudim se da jedem što zdravije i svakodnevno jedem povrće – kazala je glumica.

Svoj dan uglavnom započinje “smoothijem”, a ističe kako kod kuće uvijek ima pahuljice, supu u konzervi, tjesteninu kao i sok od paradajza kako bi mogla barem nešto da pojede ako nema mnogo vremena za ručak prije ili nakon posla.

Kako se ovih dana priprema za novu ulogu u filmu ‘The Doorman’, glumica pazi da uvijek bude sita, zdrava i utegnuta. Kako ponekad odluči da prekrši svoju riječ i ipak posegne za brzom hranom, omiljena joj je quesadilla sa sirom. Da bi istopila prekomjerne kalorije nakon ukusne quesadille, Katie marljivo vježba, a otkrila je i kako je u posljednje vrijeme razvila posebno zanimanje za jedan sport.
– U posljednje vrijeme dosta sam se posvetila boksu, nisam se nikad prije u tome okušala pa mi je zabavno – kazala je glumica.
Na taj način izbacuje i stres i kalorije iz sebe.
– Kada odem na trening, razmišljam o svim stvarima koje me živciraju pa se opustim i izbacim sve negativno iz sebe. Također, sve pozive obavljam nakon treninga jer sam tada puno mirnija –priznaje Katie i dodaje kako u teretani diže puno više kilograma nego što je to prije mogla.
– Prije sam mogla da podignem samo tegove od dva kilograma, a sada mogu između šest i devet kilograma – kazala je.

Pročitajte još