Frances Bean Cobain: Kćerka nikada zaboravljenog pjevača Nirvane izrasla u pravu ljepoticu

Piše: Redakcija
Kada joj je otac, pjevač Kurt Cobain, preminuo, Frances Bean Cobain nije imala niti dvije godine. Odgojila ju je majka, pjevačica Courtney Love, a nikoga nije začudilo kada je 25-godišnjakinja nedavno priznala da se borila s ovisnosti. Unatoč svemu, Frances Bean izrasla je u pravu ljepoticu, na koju bi njezin otac zasigurno bio ponosan.

Frances Bean Cobain

Frances Bean Cobain

Da jabuka ne pada daleko od stabla istinita je kada je riječ o pjevačici i udovici frontmena Nirvane, Courtney Love, i njihovoj zajedničkoj kćerki, Frances Bean Cobain. Osim što njih dvije nevjerojatno nalikuju jedna drugoj, majka i kćerka dijele i ljubav prema umjetnosti.

 

25-godišnja Frances Bean i njena majka snimljene su zajedno na otvorenju izložbe u Los Angelesu, a iako su fizički gotovo identične, osim boje kose, kada je riječ o modnom izričaju, tu su totalna suprotnost. Dok se pjevačica odlučila za crnu kombinaciju, koja se tek nazirala ispod balonera, Frances Bean obukla se poprilično neobično.

Frances Bean Cobain

Odabrala je gotovo prozirnu haljinu, koja nalikuje na spavaćicu, a ispod koje se naziralo donje rublje, zaogrnula se svilenkastom košuljom, a na nogama je imala srebrne čizme.

 

Time je Frances pokazala da je, baš poput svojih roditelja, itekako svoja i nepodložna tuđim utjecajima i mišljenjima, a svi su se složili kako bi na nju itekako bio ponosan njen otac Kurt Cobain, budući da je izrasla u pravu ljepoticu.

Slikovni rezultat za kurt cobain and frances

Pročitajte još