Jelena Rozga o vezi s trenerom

Piše: Redakcija

Nedavno se pisalo o vezi Jelene Rozge i njenog trenera Ante Burazina. Nakon što je prekinula vezu sa slavnim violončelistom Stjepanom Hauserom, često je javnost mogla vidjeti u društvu trenera. Nakon brojnih pisanja, pjevačica je odlučila progovoriti o toj temi i otkriti pravu istinu o njihovom odnosu.

– On je moj dragi prijatelj i moj trener. Pokušava nekako da me uvuče u tu teretanu, a ja se nedam. Ne volim da vježbam. Vjerovatno zato što sam se godinama bavila baletom pa mi je preko glave – kazala je Jelena u emisiji “Exkluziv”, a za Story.rs. je ispričala kakvog muškarca vidi pored sebe.

– Spontanog, zabavnog i onog koji je svoj. To sada kažem, ali kad se ljubav dogodi – pogodi vas i zaljubite se i u ono što vas možda na prvu nije privlačilo. Ljubav je slijepa – kazala je Jelena.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti