Novosti

Chris Hemsworth: Porodična idila poznatog glumca

Najseksi muškarac svijeta za 2014. godinu Chris Hemsworth, koji se proslavio ulogom Thora, odlučio je blještavilo Hollywooda zamijeniti idiličnim porodičnim životom. Glumac tako gotovo svaki trenutak slobodnog vremena provodi u društvu supruge, glumice Else Pataky i djece, petogodišnje Indije Rose i trogodišnjih blizanaca Sashe i Tristana. Tako je porodica dan provela kampujući na plaži. Dok su se ostali odmarali uz logorsku vatru, tata i kćerka zabavljali su se surfajući. Chris je na Instagramu podijelio video u kojem je jasno vidljivo kako je njegova mezimica gotovo u potpunosti savladala tehniku te da joj njegova pomoć uskoro  neće biti potrebna.

Kako je otkrio, kvalitetno provedeno vrijeme s porodicom je ono čemu se najviše raduje i za njega ne postoji mjesto na kojem bi radije bio.

Podsjetimo, glumac se prije godinu dana s porodicom nakon deset godina u Los Angelesu odlučio vratiti u rodnu Australiju. Tada je za strane medije otkrio kako voli ono što radi, ali kada si stalno okružen time, postane zagušljivo.