Chris Hemsworth: Porodična idila poznatog glumca

Piše: Redakcija

Najseksi muškarac svijeta za 2014. godinu Chris Hemsworth, koji se proslavio ulogom Thora, odlučio je blještavilo Hollywooda zamijeniti idiličnim porodičnim životom. Glumac tako gotovo svaki trenutak slobodnog vremena provodi u društvu supruge, glumice Else Pataky i djece, petogodišnje Indije Rose i trogodišnjih blizanaca Sashe i Tristana. Tako je porodica dan provela kampujući na plaži. Dok su se ostali odmarali uz logorsku vatru, tata i kćerka zabavljali su se surfajući. Chris je na Instagramu podijelio video u kojem je jasno vidljivo kako je njegova mezimica gotovo u potpunosti savladala tehniku te da joj njegova pomoć uskoro  neće biti potrebna.

Kako je otkrio, kvalitetno provedeno vrijeme s porodicom je ono čemu se najviše raduje i za njega ne postoji mjesto na kojem bi radije bio.

Podsjetimo, glumac se prije godinu dana s porodicom nakon deset godina u Los Angelesu odlučio vratiti u rodnu Australiju. Tada je za strane medije otkrio kako voli ono što radi, ali kada si stalno okružen time, postane zagušljivo.

Pročitajte još