Danijela Dvornik potvrdila da je bila u vezi s mlađim partnerom

Piše: Redakcija

U novom postu na svom blogu Danijela Dvornik se raspisala o ulozi bake. No, ono što je u svemu tome privuklo najviše pažnje je što je Danijela pisala i o izlasku iz ljubavne veze o  kojoj u medijima nikada nije voljela pretjerano govoriti.

– Kad sam saznala da ću biti baka, na moje iznenađenje, bila sam puno mirnija od Elle koja je bila u totalnoj panici, jer ”ona ima posla”, ”karijeru”, ”tek joj je krenulo”, ”kako će?”, ”šta će?”. Nisam dramila, štaviše bila sam svjesna da imam 50 godina, da bez obzira na to što nisam osjećala svoje godine, što sam upravo izašla iz jedne duže veze s mlađim muškarcem, ne mogu niti želim izbjeći činjenicu da ću postati baka – napisala je Danijela na  blogu.

Iako je u tekstu  nekoliko puta istakla da je presretna što je dobila unučicu, ova suptilna izjava privukla je najviše pažnje njenih fanova koji se sada pitaju o kom mlađem muškarcu je riječ.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti