Jon Bon Jovi slavi 56. rođendan: Zgodni roker izgleda bolje no ikad

Piše: Redakcija

Legendarni roker iz New Jerseja danas slavi 56. rođendan. Desetljećima žari i pali svjetskim pozornicama na kojima nastupa sa svojom grupom Bon Jovi i živi svoj san. No osim što je uspješan muzičar, brižan je suprug i otac četvero djece. To mu sve očito itekako godi s obzirom da, bez obzira na sijedu kosu i bore, izgleda bolje nego ikada te i dalje glasi za jednog od najpoželjnijih muzičara.

– Čuda se događaju svakog dana; promijeni svoje mišljenje o tome šta je čudo i vidjet ćeš ih svuda oko sebe – to jedan je od najpoznatijih citata legendarnog muzičara, tekstopisca i glumca, Jon Bon Jovija. Danas slavi 56. rođendan, a ove godine proslavit će i 35-u obljetnicu osnutka benda Bon Jovi.

Kad su se osamdesetih pojavili na sceni Jon Bon Jovi sa svojom dugom kosom i anđeoskim glasom malo koju ženu je ostavio ravnodušnom. I danas slovi za jednog od najseksipilnijih muškaraca na sceni, a njegov se imidž nije bitno promijenio s početaka karijere. Kosa imu je sijeda, a na licu su mu urezane bore, ali njegov osmjeh i pogled bez obzira na to kod žena izaziva slabost u koljenima.

tportal

John Francis Bongiovi Junior, muzičar, tekstopisac, producent i glumac, rodio se na današnji dan 2. marta 1962. godine u New Jerseyju. Potekao je iz radničke klase kao i njegov uzor Bruce Springsteen. Po ocu, Johnu Francisu Bongioviju Senioru ima italijansko-slovačko podrijetlo, dok mu majka Carol Sharkey ima njemačko-ruske korijene.

Prve zanačjne korake u svijet muzike imao je 1983. godine kad je u čuvenom njujorškom studiju Power Station, čiji je vlasnik bio Jonov rođak Tony Bongiovi, snimio prve demo snimke. Pjesma koju je rada snimio ‘Runaway’ postala je lokalni hit, što je potaklo Jona da oformi bend Bon Jovi čija slava i popularnost ne jenjavaju ni danas.

Osim muzičke karijere Jon Bon Jovi ostvario je i glumačku. Pojavio se u serijama poput ‘Seks i grad’ i ‘Ally McBeal’ te u filmovima ‘Little City’, ‘Moonlight and Valentino’…

Inače, legendarni roker je u skladnom braku sa srednjoškolskom ljubavi, Dorotheom Hurley od 1989. godine. Imaju četvero djece, Stephanie Rose, Jesse James Louisa, Jacoba Hurleyja i Romea Jona.

Slikovni rezultat za jon bon jovi with wife

Slikovni rezultat za jon bon jovi with wife

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti