Emilia Clark: Otkrila zanimljiv i funkcionalan trik svojih šminkera

Piše: Redakcija

Glumica iz poznate serije Igre Prijestolja, otkrila je zanimljiv i funkcionalan trik svojih šminkera, a jednom kada ga isprobate više nećete imati problem prebrzog ‘nestanka’ ruža s vaših usana.

Pitate se kako Emilia Clarke, poznatija kao Daenerys Targaryen u hit seriji ‘Igre Prijestolja’, postiže savršeni make up izgled na crvenim tepisima diljem svijeta?

Svima nam omiljeni Instagram i ovog puta nam je otkrio tajnu ili bolje rečeno dobro čuvani trik najpoznatijih šminkera svijeta i sve zahvaljujući Emiliji. Riječ je o papiru za upijanje masnoće, kojeg mnogi koriste tokom dana kako bi popravili svoj puder, odnosno ukloniti nepoželjan masni sjaj.

Instagram

Sve što trebate napraviti je precizno nanijet ruž za usne, a zatim na usne prisloniti papirić za upijanje masnoće. Papir će ukloniti višak ruža te omogućiti da se potreban sloj fiksira na usne. Ako preferirate slabije pigmentirane usne, dovoljno je da ovo napravite jednom, a ako ste fan jačih boja, ponovite ovaj postupak do željene boje. Ovim postupkom ruž će trajati mnogo duže na vašim usnama.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti