Emina Jahović slavila rođendan sina bez Mustafe

Piše: Redakcija

Emina Jahović i Mustafa Sandal ne prestaju da intrigiraju javnost otkako su potvrdili da se razvode. Postoje mnoge spekulacije oko razloga njihovog rastanka, ali njih dvoje su saglasni u tome da se njihova ljubav ugasila zbog čega su odlučili da stave tačku na svoj brak.

Emina je već rekla kako joj je najbitnije da njena djeca ne osjete odsustvo jednog od roditelja, ali to se već desilo u petak uveče jer se Mustafa nije pojavio na rođendanu mlađeg sina Javuza, prenosi Blic.

– Ja ne znam šta je razlog što on nije bio tu. Postoji mgućnost da je imao poslovne obaveze pa da nije mogao da stigne. Iskreno, sumnjam da ga Emina nije zvala, jer oni zaista žele da njihova djeca odrastaju normalno. Proslava je organizirana u petak, a Emina se potrudila da sve bude podređeno malom Javuzu. On je napunio šest godina, a sve je bilo u tonu filmskih junaka koje on voli – kazao je jedan izvor.
Emina je sa rođendana svog sina izvještavala na Instagramu i svima pokazala koliko su uživali. Mustafa je na svom profilu objavio stariju fotografiju mališana i čestitao mu rođendan.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti