Nermin Puškar: Publiku počastio novim spotom i singlom “Tiha voda”

Piše: Redakcija

Bosanskohercegovački kantautor, nekadašnji pjevač popularnog sarajevskog rock-benda Konock out, počastio je publiku novom pjesmom “Tiha voda” za koju je snimio i videospot. “Tiha voda” je nastavak priče nakon uspješnog singla “Kad u ovu ljubav sumnjam”.

Video za pjesmu radila je ekipa Mediaspot produkcije u saradnji s Instant produkcijom iz Ljubljane. Ista ekipa radila je i videospot za pjesmu “Kad u ovu ljubav sumnjam”.

Režiju i scenarij potpisuje Perica Rai, a direktor kamere je Vladan Janković. U spotu se pojavljuje talentirana slovenska glumica Gea Erjavec.

Nermin je ranije najavio kako se neće zaustaviti izdavanjem novog singla, već da će “Tiha voda” biti odlična uvertira za album, koji također priprema s Mahirom.

Pored albuma, koji bi trebao biti objavljen tokom ove godine, očekuju ga i brojni koncerti širom BiH.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti