Kate Middleton nema mira: U do sada neviđenom izdanju posjetila gradilište

Piše: Redakcija

Vojvotkinja je u sedmom mjesecu trudnoće, a sve češće boravi van kuće sa suprugom Williamom. U sjeveroistočnoj Engleskoj danas se okitila i tetovažom od kane… Što je termin poroda bliži, to je vojvotkinja Kate aktivnija.

Supruga princa Williama ne prestaje obavljati svoje dužnosti i obilaziti London i okolicu kako bi pružila podršku humanitarnim udruženjima, školama i građevinskim projektima.

Jutros se pojavila na otvorenju kulturnog centra “The Fire Station” u Sunderlandu gdje se se družila sa stanovnicima grada i dozvolila 18-godišnjoj članici udruge “Young Asian Voices” da joj na ruci nacrta tetovažu kanom.

Vojvotkinja je bila obučena u trudničku haljinu sa sitnim crno-plavim uzorkom preko koje je kasnije prebacila tamnozeleni kaput modne kuće Dolce&Gabbana i krenula u novu avanturu.

Princ William i supruga posjetili su most u izgradnji Northern Spire, koji bi u funkciji trebao biti nadolazećeg proljeća, a par je u šetnji mostom izgledao sretno i opušteno.

Kako bi se zaštitili na gradilištu, Kate i William obukli su neonske prsluke, a glave su zaštitili kacigama i plastičnim naočalama. Vojvotkinja je sve vrijeme ponosno pokazivala tetovažu na ruci, koju nije skidala za cijelo vrijeme jednodnevnog posjeta Sunderlandu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti