Staro pismo Brada Pitta upućeno Jennifer Aniston: Je li to uzrok njenog razvoda?

Piše: Redakcija

Priča Jennifer Aniston je pokazala po ko zna koji put da neke ljubavi ne prolaze ni decenijama. Čak ni nakon godina razdvojenosti od Brada Pitta, ne može se osloboditi njegovog utjecaja. Kako pišu strani portali, upravo taj utjecaj i jeste kumovao njenom razvodu od Justina Teroua. Iako su izgledali kao savršen par, holivudska miljenica i njen suprug imali su brojne nesuglasice. Govorilo se da se nisu složili oko mjesta stanovanja, te i da je Justin suviše uživao u noćnim izlascima dok je Jennifer ostajala kod kuće. Ipak, strani magazin tvrdi da je inicijalna kapisla bio momenat kada je Terou pronašao romantičnu poruku koju je Brad Pitt napisao Jennifer prije desetak godina.

– On je našao staro pismo Brad Pitta na kojem je bilo napisano: “Već mi nedostaješ” – tvrdi izvor blizak paru.

Jennifer je navodno bezuspješno pokušavala reći da je pismo staro i da nema ništa loše u tome što ga je sačuvala, ali da Justin nije mogao da pređe preko toga.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti