Jelena Bin Drai oštro kritikovala Annu Wintour

Piše: Redakcija

Na modnoj reviji koja je održana na londonskom Fashion Week-u pojavila se kraljica Elizabeta II, nakon čega je nastao totalni haos. Svi su se pitali ko je modni dizajner koji je uspio dovesti na svoju reviju britanskog monarha, a bilo je očigledno da se kraljica odlično zabavljala gledajući avangardne modele Richarda Quinna. Društvo vladarki Ujedinjenog kraljevstva pravila je modna novinarka Anna Wintour koja se našla na udaru kritika zbog jednog modnog detalja koji je nosila. Naime, urednica Voguea nije skinula s lica velike crne naočale za sunce koje su njen zaštitni znak. Mnogi korisnici interneta smatraju da je time pokazala manjak poštovanja prema kraljici, a jedna od njih je i naša bivša missica Jelena Bin Drai.

– Nositi naočale za sunce dok sjedite pored kraljice? Objašnjenje broj jedan: NEPRISTOJNOST! Broj dva: izuzetna nesigurnost – napisala je Jelena uz objavljenu fotografiju.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti