Demi Lovato ponosna na svoje tijelo: Nikad više neću na dijetu, volim svoja snažna bedra

Piše: Redakcija

Demi Lovato (25) u posljednjih nekoliko godina potpuno je preokrenula svoj život. Nakon borbe s ovisnošću i poremećajima u prehrani, danas je potpuno zdrava i promiče pozitivan stav prema svom tijelu.

https://www.instagram.com/p/BfcP028ltW3/?taken-by=ddlovato

Tako je nedavno na Instagramu podijelila fotografiju uz koju je napisala kako više ne planira na dijetu.

– Ovo ja zovem bedra koja više neće ići na dijetu. I ponosna sam na njih – napisala je. O istoj je temi pričala i u nedavnom intervjuu, u kojem je priznala da je dobila nekoliko kilograma, ali ju to uopće ne smeta.

https://www.instagram.com/p/BejuQ27FMTz/?utm_source=ig_embed

– Svakodnevna je to borba s pogledom na vlastito tijelo. Nekad se osjećam izvrsno, a nekad ne baš tako dobro. Odustala sam od držanja dijete mnogo sam sretnija. Ne suzdržavam se od određenih namirnica i više se ne sramim – rekla je pjevačica, te dodala da uživa u stavljanju seksi fotki na društvene mreže.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti