Jennifer Aniston i Justin Therux: Najavili razvod, a nisu ni bili u braku

Piše: Redakcija

Vijest o razvodu Jennifer Aniston i Justina Theruxa prošle sedmice je odjeknula medijima. Naime, par se nakon dvije i po godine odlučio razići, a javnost su o tome obavijestili putem saopštenja, baš kao što to i priliči velikim zvijezdama.

– Odlučili smo najaviti svoju rastavu. Odluka je bila obostrana i donesena je krajem prošle godine -rekli su oni.

Par je u bračnu luku uplovio u avgustu 2015. godine na tajnoj ceremoniji u Los Angelesu. No, ako je vjerovati američkim medijima, postoji mogućnost da Justin i Jennifer zapravo nikada  nisu bili u braku. Naime, američki tabloid TMZ tvrdi da ne postoji nikakav  dokaz o tome da su njih dvoje sklopili bračnu zajednicu. Pretražili su, kako pišu, sve podatke o vjenčanima u Los Angelesu još od 2010. godine, no vjenčani list Justina i Jennifer nisu uspjeli pronaći. Dokumente o sklapanju braka par je mogao dobiti i u nekoj drugoj saveznoj državi, no izvori bliski glumcima tvrde da se već dugo šuška o tome da oni zapravo uopšte nisu legalno vjenčani.

–  Kontaktirali smo također i nekoliko advokata koji se bave brakorazvodnim parnicama i nijedan od njih nije angažiran ni od strane Justina ni od Jennifer. U pravilu postoji mogućnost da su vjenčani, no prema onome do čega smo došli postoji mogućnost i da nisu – piše TMZ.

Par se o ovome nije izjašnjavao.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti