Andre Agassi: Odbijam uzeti bilo šta od Novaka Đokovića

Piše: Redakcija

Trener Novaka Đokovića, legendardni američki teniser Andre Agassi govorio je o visini novčane nadoknade, kao i šta se sve promijenilo u saradnji sa srpskim igračem. Agassi, koji je u Đokovićevom timu od Rolan Garrosa prošle godine, više puta je naglašavao da se ekipi priključio “o svom trošku”, te da se to do danas nije promijenilo. Novak od tada nije mnogo igrao, u Parizu je ispao u četvrtfinalu, kao i u Londonu, da bi onda napravio pauzu zbog povrede lakta sve do Australian Opena.

– Odbijam uzeti bilo šta od Novaka, uključujući i novac za troškove. To me ne interesuje! Ako mogu da mu pomognem, mogu i to je dobra stvar – odgovorio je Agassi na pitanje da li mu Novak plaća za usluge trenera.

Osmostruki osvajač Grand Slem trofeja priznao je i da mu se vratila ljubav prema igri.

– Kada je riječ o tenisu, osjećam se mnogo bolje nego u periodu kada sam u svojoj knjizi napisao da mrzim ovaj sport. Moja karijera je evoluirala na takav način i sada posmatram tenis takvim kakav je. Cijena je bila veoma visoka dok nisam uspio da pronađem pravi kontekst – kazao je Agassi.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti