Olimpijac Tom Daley i oskarovac očekuju svoje prvo dijete

Piše: Redakcija

Britanski olimpijac Tom Daley je na svom Instagramu objavio radosnu vijest. Njegov suprug, Oscarovac Dustin Lance Black i on dobit će dijete.

Daley je poznati skakač u vodu, koji je na prošlim Olimpijskim igrama u Rio De Janeiru osvojio bronzanu medalju u sinhroniziranim skokovima s platforme.

Njegov je suprug 2008. dobio Oscara za najbolji scenarij za film “Milk”, a posljednjih godina se i bavi režijom.

Daley i Black su na svojim Instagram profilima podijelili fotografiju na kojoj drže snimku s ultrazvuka na kojoj se vidi fetus.

“Sretno Valentinovo od nas za vas”, napisali su ispod fotografije, a vijest je potvrdio Daleyev glasnogovornik, koji je kazao kako su supružnici uzbuđeni jer će u ovoj godini postati očevi.

Inače, Daley i Black su u braku od maja prošle godine, a prijašnjih su mjeseci govorili kako im je velika želja dobiti dijete kojem bi pružili jednako sretno djetinjstvo koje su oni imali.

Nakon objave na Instagramu dobili su mnogo čestitki, no bilo je i onih koji su bili zbunjeni.

“Kako je to uopće moguće ?”, pitali su se njihovi prijatelji. Očigledno je da će im dijete roditi surogat majka, ali nije poznato ko je ona.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti