Gigi Hadidi iskreno o problemu mršavosti: Imam poremećaj i nekoliko godina uzimam lijekove

Piše: Redakcija

Gigi Hadid je jedna od najtraženijih i najplaćenijih top modela današnjice, no nije imuna na žestoke kritike zbog svog izgleda. Naime, u posljednje se vrijeme Gigi Hadid našla na udaru kritika zbog – mršavosti!

Iako su je na početku karijere mnogi smatrali predebelom za modnu industriju, situacija se danas uveliko promijenila. Ne mogavši više trpjeti kritike zbog fizičkog izgleda, Gigi se oglasila na Twitteru i svim kritičarima objasnila kako ima Hashimoto sindrom, poremećaj koji utječe na štitnu žlijezdu i uzrokuje hipotireozu.

– Posljednjih nekoliko godina uzimam lijekove koji ublažavaju simptome bolesti, poput ekstremnog umora, problema s metabolizmom, sposobnosti tijela da zadrži toplinu i slično. Podvrgnula sam se i holističkom eksperimentu koji mi je pomogao uravnotežiti rad štitne – napisala je Gigi te zamolila sve fanove i korisnike društvenih mreža da je prestanu osuđivati i optuživati zbog korištenja lijekova.

– Naučite imati više empatije za druge, jer nikada ne znate cijelu priču o nekome. Iskoristite tu energiju da sebe učinite boljima, umjesto da budete okrutni prema onima koje ne volite – poručila je.

Za svoje je objave dobila veliku podršku, a ako je suditi po komentarima na društvenim mrežama, ohrabrila je i druge žene koje se bore sa sličnim problemima.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti