Jennifer Aniston i Justin Theroux: Više nismo u braku!

Piše: Redakcija

Jennifer Aniston i Justin Theorux više ne žive zajedno. Ovu vijest potvrdili su putem glumicinog portparola Stephena Huvanea u želji da se ne plasiraju netačne priče i nagađanja o kraju njihovog braka.

Par dva i po mjeseca ne živi pod istim krovom. Dugo se šuškalo o krizi u njihovom odnosu, no, par je nekako odolijevao iskušenjima, i tvrdio da je u njihovom odnosu sve u najboljem redu. Odluku da se rastaju nakon dvije i po godine braka donijeli su, kažu, krajem prošle godine.

-Odlučili smo javno reći da smo se rastali. Dvoje smo najboljih prijatelja koji se razilaze kao par, ali se oboje radujemo našem daljnjem prijateljstvu. U normalnom slučaju razišli bismo se u privatnosti, ali znajući da tračerska industrija ne može odoljeti prilici da spekulira i izmišlja, željeli smo reći pravu istinu. Sve ostalo što se piše o nama ne dolazi direktno od nas, to su nečije fiktivne priče. Iznad svega, mi smo odlučni u namjeri da ćemo ostati puni poštovanja i ljubavi koju gajimo jedno prema drugome – navodi se u saopćenju slavnog para.

Jennifer Aniston i Justin Theroux zajedno od 2011.godine

S glumcem, producentom, komičarem i piscem scenarija, Aniston je provela sedam godina. Prije nego što su počeli ljubavnu vezu 2011.godine, nakon zajedničkog rada na filmu „Wanderlust“, bili su dugo godina prijatelji. Kada su odlučili ući u zajedničku ljubavnu priču iza Jennifer je bio brak s Bradom Pittom, a Justina veza duga 14 godina sa stilisticom Heidi Bivens.

Teško da bi ijedan par u Hollywoodu opstao nakon ogromnog medijskog pritiska koji je Jennifer prolazila nakon razvoda od Brada Pitta. Gotovo da nije bilo intervjua u kojem je nisu pitali koliko joj je teško palo to što ju je Brad Pitt ostavio zbog Angeline Jolie. Nakon što je i njegov brak propao sa Jolie, mnoge je zanimalo šta Aniston misli o razvodu svog bivšeg supruga. Samo je kratko kazala: „Ja živim svoj život“.

-Kada vas neko prati do prodavnice samo da bi gledao i fotografirao kako kupujete toaletni papir, tada znate da se vaš život promijenio – objasnila je Aniston znatiželju javnosti za njen život.

Nakon tri godie zaruka, s Justinom se početkom augusta 2015.godine vjenčala na porodičnom imanju na Bal Airu. Zanimljivo je da je pozvala prijatelje da im se pridruže na njihovom medenom mjesecu. Javnost više nije toliko zanimao njen odnos sa Bradom i Angelinom, već da li razmišlja o majčinstvu. Kako bi na cijelu priču stavila tačku odlučila je napisati kolumnu „For the Record“ za „The Huffington Post“.

 

 

Pročitajte još