Drew Barrymore i dating aplikacije: Glumica imala neobično iskustvo

Piše: Redakcija

Glumica Drew Barrymore je gostujući kod Ellen DeGeneres  podijelila priču o pronalaženju partnera putem dating aplikacije koja je ispala prava noćna mora. Naime, Drew je otkrila kako je, od kada je bila tinejdžerka, maštala o izascima na slijepo.

– Nakon što su se pojavile dating aplikacije prošlo je nekoliko godina i moja draga prijateljica registrovala se na aplikaciju Raya. Potom sam čula kako je tu Amy Schumer pronašla dečka –  ispričala je Drew i dodala kako je jedne noći dok je putovala kući odlučila i sama se registrovati na dating aplikaciju.

Nakon što se registrovala i kreirala profil Drew nije imala sreće s pronalaskom partnera te je odlučila odustati od aplikacije. No, ne prije pronalaženja njenog profila od strane bivšeg muža.

– Bila sam s ocem svoje djece, predivnim Willom, kada je ušetao u kuhinju i pitao me zašto sam na Rayi? Bila sam šokirana, odakle mu, na aplikaciji sam svega četiri pet, dana? Kako znaš da sam na aplikaciji? – prepričala je njihov razgovor Drew i dodala kako joj je bivši muž rekao kako mu se njen profil pojavio na  aplikaciji nekoliko dana prije.

Pogledajte ovaj simpatični intervju.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti