Kylie se vratila na Instagram u svom stilu i pokrenula nove glasine

Piše: Redakcija

Reality zvijezda koja je svakodnevno zatrpavala Instagram svojim fotografijama, u septembru prošle godine odjednom je stala s objavama.
U isto vrijeme u javnosti su se proširile glasine o njenoj trudnoći, a u proteklih 9 mjeseci objavila je tek pokoju nejasnu ili promotivnu fotografiju te uspješno od javnosti krila svoj trudnički trbuh. No od kada je Kylie Jenner rodila, obožavatelji s nestrpljenjem čekaju njen veliki povratak na Instagram koji se jučer i dogodio.

 

No Kyliene fotke na kojima pozira u automobilu u bordo trenirci, bez ikakvog opisa, nisu izazvale očekivano oduševljenje kod obožavatelja, već su ih zbunile. Fotke su vrlo slične i Kylie na obje ima zatvorene oči, a nikome nije jasno zašto je od svih mogućih opcija izabrala objaviti nešto ovakvo.

Fanovima nije promaknuo ni prsten na njenom lijevom prstenjaku pa se sada svi pitaju jesu li se ona i Travis Scott zaručili.

Toliko novih pitanja i nagađanja, a odgovora još nema, pita se Index.hr.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti