Daryle Singletary: Popularni country pjevač iznenada preminuo

Piše: Redakcija

Popularni country pjevač Daryle Singletary, jučer je iznenada preminuo u svom domu u Nashvilleu, javljaju strani mediji.  Njegovu smrt je potvrdio i njegov menadžer Chuck Lauber, a uzrok još uvijek nije poznat.

– Otišao je jedan od najvećih country glasova svih vremena. Bilo mu je samo 46 godina – napisao je na društvenim mrežama jedan radijski voditelj.

Daryle je karijeru započeo 1995. godine i odmah nakon prvog albuma popeo se na ljestvicu Top 40 najslušanijih pjesama. Slavu je stekao pjesmama, poput “I Let Her Lie”, “Amen Kind of Love” i “Too Much Fun”, a često je obrađivao i pjesme drugih izvođača. Country pjevač, rođen u Georgiji,  izdao je ukupno sedam albuma. Posljednji nastup imao je prije samo nekoliko dana, a planirao je i turneju po Americi.

Njegove kolege i prijatelji su u velikom šoku, a mnogi se se oprostili od njega putem društvenih mreža izražavajući svoju tugu i nevjericu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti