Sedmica mode u New Yorku pomjera granice: Irina Shayk modnom pistom prošetala s robotom

Piše: Redakcija

Revija njemačkog modnog dizajnera Phillippa Pleina na njujorškom Fashion Weeku bila je legendarna. Ne samo da se zanosna Irina Shayk prošetala pistom, već je bila u društvu ogromnog robota.

Atraktivna Ruskinja spustila se na scenu iz svemirskog broda ispod kojeg su na kraju revije svi zaplesali. Najbolji detalj bio je kad je uhvatila za ruku robota i to ne bilo kakvog, već ogromnog koji izgleda poput Transformera te prošetala s njim pistom.

Cijela revija izgledala je jedinstveno, čemu je pored svemirskog broda doprinio vještačkim snijegom zasnježen pod. Irini nije bilo teško prošetati u visokim potpeticama po vještačkom snijegu, kao ni izgledati bolje nego ikad, iako se tek nedavno vratila poslu nakon trudnoće.

– Revije su kao male sahrane. Radite mjesecima da biste dobili show kakav želite i u trenutku kad pokažete kolekciju javnosti, kao da je sahranite jer odmah morate početi raditi na novoj – kazao je Plein za BBC.

Međutim, svemirsku reviju njemačkog dizajnera mnogi će dugo pamtiti. Ljubitelji mode već se raduju njegovim novim idejama i kolekcijama.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti