Kim Cattrall bijesna na Sarah Jessicu Parker: Ne trebam tvoju ljubav, niti podršku

Piše: Redakcija

Moja mama me pitala danas: „Kad će te ta licemjerka Sarah Jessica Parker ostaviti na miru“, napisala je glumica Kim Cattrall (61) na društvenoj mreži.

Cattrall je poludjela kada joj je bivša kolegica sa seta serije i filma „Seks i grad“ Sarah Jessica Parker (52) izrazila saučešće na Instagramu radi smrti njenog brata Chrisa kojeg su prošle sedmice pronašli mrtvog.

– Najdraža Kim, šaljem puno ljubavi i iskreno saučešće tebi i porodici te neka je božiji blagoslov tvom voljenom bratu –  napisala je Parker i razbjesnila Catrall.

Glumica joj je poručila u objavi da ne treba njenu ljubav niti podršku u ovo tragično vrijeme. Dodala je kako je Sarahino kontinuirano obraćanje bolan podsjetnik na to koliko je prije bila okrutna, ali i sada.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti