Zdravko Čolić o ženama iz njegovih pjesama: Nijedna nije stvarna, osim…

Piše: Redakcija

Zdravko Čolić u većini je svojih pjesama opjevao žene pa su među njegovim najvećim hitovima naslovi Ajde, ajde, Jasmina, Zvao sam je Emili, Anđela, Jedna zima sa Kristinom, Milena, Ruška, Zbogom, Ivana, prenosi Index.hr.

No, novinaru srpskog magazina Glossy otkrio je jesu li žene iz tih pjesama zaista stvarne ili samo plod nečije mašte. “Nijedna pjesma nije o stvarnoj ženi, osim Kristine”, objasnio je Zdravko na pitanje novinara gdje su i šta sad rade žene iz njegovih pjesama.

“Kornelije Kovač posvetio je tu pjesmu svojoj kćeri”, dodao je. Riječ je kantautorici i književnici Kristini Kovač koja je sa sestrom Aleksandrom (domaćoj publici poznatoj iz žirija showa X Factor Adria) nekad činila sastav K2.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti