Jennifer Aniston otvorila vrata svog raskošnog doma vrijednog 17 miliona eura

Piše: Redakcija

Glumica Jennifer Aniston otvorila je vrata svog doma na Bel Airu za časopis Architectural Digest. Luksuznu nekretninu koja se nalazi u jednoj od najpopularnijih četvrti u Los Angelesu kupila je prije sedam godina za 17 miliona eura te je preuredila u vlastitu oazu mira u kojoj danas živi sa suprugom Justinom Therouxom.

– Kada pogledam oko sebe i vidim supruga i svoje pse u našem domu, shvatim da nigdje drugo radije ne bih bila –  izjavila je Jennifer Aniston za časopis Architectural Digest, otvorivši prvi put vrata svoje 790 metara kvadratnih velike vile u Bel Airu.

S obzirom na to da Aniston svakodnevno prakticira transcendentalnu meditaciju kojom se oslobađa stresa, logično je da je željela ugodan i topao dom u kojem se osjeća opušteno i koji je čini sretnom.
– Da nisam glumica, bila bih dizajnerica interijera. Volim taj proces uređenja. Odabiranje tkanine i dekoriranje hrani moju dušu –  rekla je Aniston u intervjuu, dodajući kako je ovo preuređenje za nju bio velik izazov te je u njega uključila supruga.
Eklektičan interijer spoj je modernog, retro i etno stila, pa se tako u glumičinom domu može primijetiti luksuzni retro namještaj ukrašen hinduističkim figuricama i etno detaljima, biljkama, knjigama, lampama, raznoraznim slikama, mekanim jastucima, drevnim pregradama, ormarima i policama.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti