LifestyleNovosti

Jennifer Aniston otvorila vrata svog raskošnog doma vrijednog 17 miliona eura

Glumica Jennifer Aniston otvorila je vrata svog doma na Bel Airu za časopis Architectural Digest. Luksuznu nekretninu koja se nalazi u jednoj od najpopularnijih četvrti u Los Angelesu kupila je prije sedam godina za 17 miliona eura te je preuredila u vlastitu oazu mira u kojoj danas živi sa suprugom Justinom Therouxom.

– Kada pogledam oko sebe i vidim supruga i svoje pse u našem domu, shvatim da nigdje drugo radije ne bih bila –  izjavila je Jennifer Aniston za časopis Architectural Digest, otvorivši prvi put vrata svoje 790 metara kvadratnih velike vile u Bel Airu.

S obzirom na to da Aniston svakodnevno prakticira transcendentalnu meditaciju kojom se oslobađa stresa, logično je da je željela ugodan i topao dom u kojem se osjeća opušteno i koji je čini sretnom.
– Da nisam glumica, bila bih dizajnerica interijera. Volim taj proces uređenja. Odabiranje tkanine i dekoriranje hrani moju dušu –  rekla je Aniston u intervjuu, dodajući kako je ovo preuređenje za nju bio velik izazov te je u njega uključila supruga.
Eklektičan interijer spoj je modernog, retro i etno stila, pa se tako u glumičinom domu može primijetiti luksuzni retro namještaj ukrašen hinduističkim figuricama i etno detaljima, biljkama, knjigama, lampama, raznoraznim slikama, mekanim jastucima, drevnim pregradama, ormarima i policama.