Taylor Swift ismijala Victoriju Beckham

Piše: Redakcija

Taylor Swift ima dvije mačke, Oliviju i Meredith, koje su postale gotovo poznate kao i njihova vlasnica. Taylor često na društvenim mrežama objavljuje njihove fotografije, a posljednjom je izazvala lavine smijeha. Naime, Swift je objavila fotografiju na kojoj njena mačka Olivija pozira s jednom šapom u zraku. Poza u kojoj se mačka nalazi, identična je kultnoj pozi dizajnerice i bivše pjevačice Victorije Beckham. Iako vjerojatno nije imala zle namjere, teško je ne zaključiti kako se objavom šali na Victorijin račun, piše Story.hr.

Poziranje s nogom u zraku već je prepoznatljiva Victorijina poza, a jednom ju je iskopirala čak i Kourtney Kardashian.  Tu je simpatičnu šalu Kourtney podijelila na Instagramu te napisala:

– Victorija, zovem te poslije, upravo sam došla s nogometne utakmice.

View this post on Instagram

We are all stretching to prep for that tour choreo.

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti