Tata Bena Afllecka: Hollywood je kriv za sve

Piše: Redakcija

Timothy Affleck, otac glumaca Caseyja  i Bena, je u intervjuu za američki magazin Grazia govorio o tome da je Hollywood kriv za sve što se dešava u životima njegovih sinova, posebno Bena koji se nedavno razveo, a ima i problema s alkoholom.

– Teško je uskladiti porodični život s položajem filmske zvijezde. To je život pun tereta. Ben je postao neko kome je teško doći kući i biti s porodicom – objasnio je.

On ipak tvrdi kako je Ben ozbiljno shvatio odvikavanje od alkohola i da mu je cilj da što prije riješi svoje probleme s ovisnošću.

– Tu nema sumnje. Želi uravnotežen život i radi na tome – rekao je Timothy koji je tokom života radio kao socijalni radnik, stolar, mehaničar, šanker i fotograf.

Od svoje supruge koja je učiteljica i majka Caseyja i Bena, Christine Anne Boldt, se razveo 1984., a navodno je alkohol bio razlog. Dugo nije imao nikakvog kontakta s djecom i Christine ih je sama odgajala.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti