Ashley Graham ponosna na svoje obline: Plus size ljepotica pozirala s mamom u bikiniju

Piše: Redakcija

Plus size model Ashley Graham svako malo nas iznenadi provokativnom kampanjom o kojoj se još dugo govori.

Nakon što je iz Maroka objavila golišave fotografije na kojima jaše devu konačno su izašle snimke iz kampanje jednog brenda kupaćih kostima, zbog koje je plus size ljepotica posjetila ovu egzotičnu zemlju, no glavna zvijezda fotografija nije Ashley, već njena mama.

Najuspješniji plus size model koji se može pohvaliti godišnjom zaradom od 5,5 miliona dolara, Ashley Graham, nezaustavljiva je kada je posao u pitanju.

Ljepotica je nedavno posjetila Maroko s porodicom, a svi su mislili kako je slavna brineta otputovala na još jedno snimanje modne kampanje. I bili su u pravu, no niko nije ni slutio kako će se Ashley na snimanju pridružiti njena 53-godišnja majka Linda Graham.

Za potrebe snimanja nove kolekcije brenda Swimsuits For All 30-godišnja plus size ljepotica i njena mama Linda uskočile su u oskudne kupaće kostime i zajedno pozirale za popularni brend.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti