Muzičar Michael Bublé: Nakon što nam je sin prebolio rak, očekujemo prinovu

Piše: Redakcija

Kanadski jazz muzičar Michael Bublé protekle je dvije godine proživljavao pravi pakao. Naime, njegovom, tada trogodišnjem sinu Noahi dijagnosticiran je rak jetre, a ova vijest potresla je cijeli svijet. Poznati pjevač i njegova supruga Luisana Lopilato ostali su u šoku, a sve što su htjeli je da njihov sinčić preboli opaku bolest pa su su svoje živote posvetili borbi za njegovo ozdravljenje. Nakon što im se prošle godine želja ispunila, njihov sin je potpuno zdrav, par je svijet obradovao viješću da iščekuju još jedno dijete.

‘Voljela bih imati još jedno dijete, jer je biti majka najbolja uloga’, svojedobno je izjavila Luisana, a sada joj se želja i ostvarila. Da je Michaelova supruga trudna objavili su argentinski mediji koji su taj podatak zaključili na temelju njenih objava, a vijest je potvdio magazin People. Par, osim četverogodišnjeg Noahe, ima još jedno dijete, a riječ je o dvogodišnjem Eliju.

Michael i Luisana u braku su od 2011. godine, a svoju su vezu okrunili brakom pred 300 uzvanika. Iako je tek sada otkrio sve čari braka i porodičnog života, ovo nije njegovo prvo bračno iskustvo. Prije Luisane, Michael je bio oženjen slavnom glumicom Emily Blunt.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti