Carla Bruni i Nicolas Sarkozy: Ljubav koja je pobijedila sve predrasude

Piše: Redakcija
Na današnji dan prije tačno deset godina tadašnji predsjednik Francuske Nicolas Sarkozy i bivša manekenka Carla Bruni vjenčali su se u Elizejskoj palači, a u historiju je ušla i činjenica kako je riječ o prvom predsjedniku francuske republike koji se oženio tokom svog mandata. No, ljubav ne pita. I nije to jedina posebnost ove intrigantne ljubavne priče. Sarkozyju je bio to treći posjet matičaru, Carli Bruni drugi. Do njihovog upoznavanja o njemu se govorilo da je najveći zavodnik, a o njoj da je nezasitni ‘ženski Don Juan’. Svi su im prognozirali kratki ljubavni vijek. Možda je zato upravo danas 50 – godišnja Carla Bruni fotografijom pokazala kako je izgledalo vjenčanje koje se desilo svega dva mjeseca nakon njihovog upoznavanja. I time poslala moćnu poruku dežurnim dušebrižnicima, prenosi cover.hr.

 

Nicolas Sarkozy na čelu zemlje bio je od 2007. do 2012. Godine. Njegova prva odabranica bila je Marie Dominique Culioli kojom se oženio 1982. U braku, koji je trajao sve do 1996., dobili su dvoje djece. Rastali su se zbog lijepe Cecilie. Ona je, također, ostavila svog supruga kako bi bila sa Sarkozyjem, ali je to učinila još 80-ih. Sarkozy ju je napokon zaprosio 1996. godine, a uskoro su postali roditelji – sina. I kad su svi mislili da se Sarkozy napokon skrasio u život mu je 2008. godine ušla Carla Bruni. Zbog nje je ostavio svoju drugu suprugu, a Carlu je zaprosio samo dva mjeseca nakon što su se upoznali.

Tada je njegov ljubavni život bio top tema svjetskih medija. 2011. godine dobili su kćerku, kojoj su dali ime Giulia. To je prva djevojčica u porodici, Nicolas iz prijašnjih brakova ima tri sina, a Carla jednog. No i ljubavna historija kantautorice i bivšeg top modela je impresivna. U svojim je dvadesetima nekoliko puta prekidala i mirila se s legendarnim pjevačem Mickom Jaggerom, a na popisu njezinih slavnih ljubavnika našli su se i američki milijarder Donald Trump, glumačka zvijezda, oskarovac Kevin Costner te britanski muzičar Eric Clapton.

– Monogamna sam s vremena na vrijeme, ali draže su mi poligamija i poliandrija. Ljubav traje dugo, a strastvena želja samo dvije ili tri sedmice – izjavila je prije deset godina za magazin Figaro, nekoliko mjeseci prije nego je upoznala sadašnjeg supruga, 63 – godišnjeg Nicolasa Sarkozya. Čvrstom su ljubavlju utišali sve zlonamjerne jezike koji su svojevremeno komentirali njihovu razliku u godinama, visini i životnom stilu općenito.

‘Ova je fotografija snimljena ubrzo nakon našeg vjenčanja nevjerojatno talentirane Annie Leibowitz’, napisla je Carla Bruni ispod fotografije kojom je suprugu (i sebi) čestitala deset godina ljubavi i vjernosti.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti