Sadie Frost boluje od reumatoidnog artritisa: Zdravlje mi je na prvom mjestu

Piše: Redakcija

Voditeljica i glumica Sadie Frost otkrila je da joj je zdravlje na prvom mjestu otkako joj je dijagnosticirana rana faza reumatoidnog artritisa. Naime, 52-godišnja bivša supruga Judea Lawea otkrila je da je dijagnozu dobila nedavno.

– Nedavno mi je dijagnosticirana rana faza reumatoidnog artritisa koji može biti vrlo bolan. Smiješno je jer krivim sebe za to, iako se najčešće radi o genetskoj bolesti koja se jednostavno dogodi – napisala je Sadie.

Sadie kaže da pokušava pomoći sama sebi koliko može pravilnom prehranom i unošenjem više vitamina i kalcija u organizam.

– Povećajte količine omega-3 kiseline, kalcija, vitamina C i D. Pijte toplu vodu, koristite sezamovo ulje za bolna područja. Ne dopustite sebi stres i vježbajte umjereno – preporučila je Sadie svima koji dijele njenu sudbinu.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti