Selena Gomez: Pjevačica na liječenju od depresije i anksioznosti

Piše: Redakcija

Strani mediji se već  danima pitaju što je s poznatom američkom pjevačicom Selenom Gomez? I sada su konačno dobili odgovor na to.  Naime, ova mlada djevojka prošla je kroz jako težak period i sada je otkriveno da se u New Yorku liječi od depresije i anksioznosti. Provela je dvije sedmice  na terapiji koja se sastojala od razgovora, zdrave hrane, pilatesa i meditacije.

– Osjećala je da se treba skloniti i fokusirati na sebe, bez smetnji. Osjeća se i izgleda sjajno. Radi na stvaranju novih pjesama  i uzbuđena je oko toga. Nakon svega što joj se dogodilo proteklih praznika, osjećala je da joj ovo treba – tvrdi izvor blizak pjevačici za “People”.

Naime, Selena je pažnju medija izazvala zbog pomirenja  s Justinom Bieberom, a digla se i velika bura zbog njene operacije tokom koje joj je presađen bubreg. Sve to je, kako tvrdi izvor, uticalo na njenu odluku da se na neko vrijeme povuče iz javnosti.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti