Donatella Versace za Vogue: Otvorila vrata svog raskošnog doma

Piše: Redakcija

Nakon brojnih zahtjeva obožavatelja, uredništvo Voguea je konačno odlučilo pokucati na vrata Donatelli Versace te joj postaviti 73 pitanja. Video intervju je rađen u raskošnom stanu njenog pokojnog brata u Milanu, a mnogi su već komentirali kako je Donatella Versace mnogo simpatičnija nego što se na prvi pogled čini.

Slikovni rezultat za Donatella Versace

Štaviše, kad je upitana da kaže koja je najveća zabluda o njoj, odgovorila je da ljudi misle da je hladna i distancirana, dok je zapravo pristupačna i jednostavna osoba. Kao najbolji film svih vremena izdvojila je “Shape of Water”, koji upravo igra u kinima, a kao trend čiji povratak nikako ne priželjkuje je navela minimalizam.

Tokom nekoliko navrata u intervjuu je istaknula kako misli da je razvoj tehnologije nešto čemu moramo težiti, kao i to da je feministkinja koju će zauvijek inspirirati snažne žene. Poslovni i privatni savjet kojeg se slijepo drži, a koji joj je dao njen brat, glasi da je najbitnije uvijek ostati vjeran sebi.

Šta je još sve otkrila, pogledajte u videu ispod:

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti