Zlatan Stipišić Gibonni predstavio novi spot

Piše: Redakcija

Popularni splitski pjevač Zlatan Stipišić Gibonni ima novi spot. Video će se sasvim sigurno dopasti Gibonijevim obožavateljima, ali i onima koji će njegovu muziku tek otkriti.

Videospot za aktuelni Gibonnijev singl “” režirao je Filip Filković Philatz nastavljajući time niz uspješnih saradnji sa autorom ove predivne ljubavne balade koja je svoje mjesto našla na višestruko nagrađivanom albumu „Oliver&Gibonni – Familija“.

Videospot dočarava emotivno iskustvo smješteno u  nedefinirani period vremena i kroz realističnu stvarnost prikazuje ženu koju prožima strah od samoće i majčinstva, kao i ljubav te žaljenje. Glavnu ulogu protagonistice koja čeka dijete na usamljenoj lokaciji utjelovljuje mlada i perspektivna hrvatska glumica Iva Jerković.

Gibonni je u spotu prikazan u ulozi posmatrača i pripovjedača koji daje dublji značaj priči, veslajući nemirnim valovitim morem u nepoznato.

Osim toga, video simbolički u fokus stavlja i svjetlo koje nas istovremeno može očarati i izmijeniti. Predivni kadrovi videospota snimani su na lokaciji svjetionika Veli rat na Dugom Otoku u svjesno odabranom periodu godine koji sa sobom nosi dozu smirenosti i melanholije, koje su u ovom audiovizuelnom djelu savršeno i skladno dočarane.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti