Erykah Badu šokirala: Vidim dobro u svim ljudima, čak i u Hitleru

Piše: Redakcija

U razgovoru za Vulture, Erykah Badu dala je nekoliko vrlo problematičnih izjava zbog kojih je zaradila poštenu količinu kritika. R’n’b diva tako je, između ostalog, rekla da uvijek pokušava vidjeti dobro u svakom čovjeku i da još uvijek voli Billa Cosbyja.

“Cijenim što je učinio za svijet. Znam da je povrijedio mnoge ljude, očigledno je bolestan, i žao mi je ljudi koji su povrijeđeni. Znam da će me razapeti jer sam ovo rekla, ali ne volim birati strane”, rekla je te nastavila kako je “humanist” te uvijek vidi dobro u svakoj osobi.

“Vidjela sam nešto dobro i u Hitleru. Bio je divan slikar”, rekla je Badu, na što je novinar rekao kako to nije istina.

“Ok, bio je užasan slikar, jadnik. Imao je grozno djetinjstvo. To znači da, kad gledam svoju kćer, zamišljam kako bi njoj bilo u nekom drugom domu gdje bi se užasno ponašali prema njoj. I vidim kako bi to moglo imati posljedice na nju”, rekla je Erykah.

Društvene mreže nakon intervjua su, naravno, eksplodirale, a mnogi zahtijevaju od nje da se izvini. Ona je sve to odbila u postovima na Twitteru te poručila svima da “pročitaju cijeli intervju”.

Either U read the entire VULTURE interview & U understood the message of compassion CLEARLY.
OR U only read the selective, out of context Headlines, & were drawn in2 the whirlpool of collective emotional grief. I don’t want 2 force U 2understand the way I love. I’m hopeful tho.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti