Goran i Nives Ivanišević: Kako izgleda jedan  savršen dan na bračnom putovanju 

Piše: Redakcija

Teniser Goran Ivanišević i radijska voditeljica Nives Čanović 18. decembra prošle godine ozakonili su svoju ljubav brakom, a tajna ceremnonija vjenčanja održala se u Zagrebu. Budući da je Goran poslovno u Australiji gdje se trenutno održava Grand Slam turnir Australian Open, mladenci su spojili ugodno s korisnim i svoj medeni mjesec odlučili provesti u Melbourneu. Grad je poznat po jednoj od najimpresivnijih obala na svijetu, a novopečeni bračni par svoje slobodne trenutke koristi uživajući u zajedničkim trenucima i ljepoti mondene pješčane plaže – Saint Kilda. Nives  je na svom Instagram profilu podijelila njihov komadić raja, a osim impresivnog prizora, mnogima je za oko zapelo kako je svoje djevojačko prezime zamijenila suprugovim.

‘Savršen dan’ – kratko je napisala u objavi fotografije za koju su uistinu suvišne dodatne riječi.

Slavnom 46 – godišnjem teniseru ovo je drugi put da je uplovio u bračnu luku, a iz braka s bivšom manekenkom Tatjanom Dragović ima dvoje djece; 15- godišnju kćerku Amber i 10-godišnjeg sina Emanuela.

 

Foto: Instagram

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti