Posvetio joj pjesmu: Drake nikako da preboli raskid s J. Lo

Piše: Redakcija

Započeo je vezu s pjevačicom Jennifer Lopez (48) krajem 2016. i bili su nekoliko mjeseci skupa. Par je potvrdio glasine objavivši na društvenoj mreži fotografiju na kojoj se grle.

– Izgubio sam svoju aureolu 2010., 2017. sam izgubio J. Lo – stihovi su nove reperove pjesme repera Drakea (31) Diplomatic Immunity s albuma Scary Hours.

Drake se zaljubio u pjevačicu i bio je shrvan kada je upoznala bejzbolaša Alexa Rodrigueza te ga ostavila zbog njega. Lopez je brzo zaboravila mlađahnog, bivšeg dečka i uživala s Rodriguezom na Bahamima.  Reper joj je tada posvetio pjesmu.

– Pijan sam joj noću slao ljubavne poruke, ali na stari broj pa su mi se vraćale – otkrio je Drake svoje ljubavne probleme.

Reper se od prekida oporavljao s francuskom porno-zvijezdom Sophie Rosee Divine Brussaux pa su bili na zajedničkom putovanju u Holandiji. Par je brzo raskinuo, a tada su se pojavile glasine kako je Sophie zatrudnjela s Drakeom te je on tražio od nje da ode na pobačaj. Reper je demantirao sve i istaknuo kako ne postoje nikakve sms poruke koje bi to dokazale.

– Radi se o ženi s upitnom prošlošću. Priznala je da je bila istovremeno u više veza. Ona je samo jedna od brojnih žena koje lažu da su zatrudnjele sa mnom – ispričao je Drake i dodao da stvarno postoji ta mogućnost uvijek bi se pobrinuo da svoje dijete.

Drake je tokom veze s Lopez pjevao o bivšoj djevojci Rihanni, a u maju prošle godine je rekao kako je u vezi s pjevačicom Nicki Minaj. Tada je istaknuo kako mu je drago što su ponovno zajedno jer drukčije ne može.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti