Jackie Stallone: Majka jednog od najvećih holivudskih akcijskih glumaca užasava svojim izgledom

Piše: Redakcija
Jackie Stallone (96), majka Sylvestera Stallonea, nikad nije skrivala svoju ljubav prema plastičnim operacijama, no nažalost, ostat će upamćena po tome što je s njima itekako pretjerala.

Profimedia

Istina je da se ova astrologinja i nekadašnja plesačica koja se bavila hrvanjem, bliži 100. rođendanu te da su i godine učinile svoje, no mediji su je već odavno svrstali u rang Donatelle Versace, jedne od vodećih osoba u svijetu mode, koja se odlaskom pod nož potpuno uništila i izobličila.

Profimedia

A isto se dogodilo i Jackie za koju je očito da je posjećivala krivog hirurga jer umjesto da zaustavi starost, lice joj se samo izdeformiralo. I sama je u jednom intervjuu proteklih godina izjavila da je svjesna da ne izgleda najbolje.

Kad se prije nekoliko godina pojavila na premijeri filma ‘The Expendables 2’ mnogi su se čak i zabrinuli za nju.

Profimedia

– Jackie izgleda kao da je prošla kroz osam rundi s Rockyjem! Pretpostavljam da je u usnice ubrizgala razne supstance, od masti i Restylanea do silikona. Izgledaju šokantno velike, kao dvije kobasice – komentirao je tada zgroženi plastični kirurg dr. Anthony Younza.

Profimedia

No uprkos tome što Jackie nije sretna s licem koje je na kraju dobila, s obzirom na godine, i dalje se osjeća fantastično jer godinama jede zdravo. Dan joj ne može proći bez špinata, a za doručak obavezno jede kuhana jaja. Tvrdi da je to tajna njezine dugovječnosti.

Šteta samo što s plastičnim operacijama nije uspjela stati na vrijeme.

Profimedia

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti