Kako provesti vrijeme kada ste sami

Piše: Redakcija

Mnogi uživaju u vremenu koje imaju samo za sebe, a ako niste među njima, onda donosimo nekoliko opcija kako da vam to postane ritual u kojem ćete uživati. Ako ste tip osobe koji obožava biti okružen ljudima, onda vam vrijeme kada ste sami sa sobom vjerojatno donosi osjećaj neugode i samoće. No, upravo to vrijeme možete iskoristiti kvalitetno.

Tišina je idealna podloga za čitanje, crtanje ili čak pletenje. Pronađite prednost u praznom stanu i iskoristite ga samo za sebe.

Ne provjeravajte mobitel

Ako se želite kvalitetno odmoriti u vlastitom društvu, mobitel nema šta raditi pored vas. Poruke i sve ostale stvari mogu pričekati sat ili dva.

Izađite iz stana

Solo vrijeme ne mora značiti da se morate ukopati u stan. Prošetajte, otiđite na kafu ili posjetite biblioteku.

Iskoristite vrijeme u svoju korist

Ako ste tip koji se stalno mora kretati, ali vam se ne da izlaziti iz stana, upalite muziku, dignite kosu u rep i dajte se na čišćenje. Stan će vam biti zahvalan, a vi ćete iskoristiti slobodno vrijeme uz trošenje energije

Uživajte u opuštanju

Pretvorite svoje slobodno vrijeme u beauty ritual. Prepustite se uživanju, tetošenju samih sebe i trackanju kremicama i losionima, relaksaciji u kadi i svemu što vas opušta, piše 100posto.hr.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti