Bivši suprug Khloe Kardashian: Znao sam da je gotovo kad sam je vidio s drugim ili trećim NBA košarkašem

Piše: Lejla Bejdic

Lamar Odom (38), nekad NBA zvijezda i bivši suprug Khloe Kardashian. Par se vjenčao 2009. godine nakon samo mjesec dana veze. U intervjuu za Mancave priznao je da i danas, iako su se razišli, ima njezine inicijale tetovirane na ruci. Ali kako je rekao, ne postoji neki poseban razlog za to.

– Razumijem kad je gotovo. Kad sam je vidio s drugim ili trećim NBA košarkašem, znao sam – objasnio je Lamar.

Khloe je zahtjev za rastavu od sad već bivšeg supruga podnijela 2013. godine, ali cijeli taj proces bio je pauziran od trenutka kad je Lamar završio u komi u  u hotelu u Nevadi nakon što se predozirao. No razvod je finaliziran u prosincu 2016. godine.

Nakon što su se njih dvoje razišli, Khloe je izlazila s bivšim košarkašem Rickom Foxom, pa s također košarkašem Jamesom Hardenom.

Reality zvijezda trenutno je u vezi s još jednim košarkašem Tristanom Thompsonom s kojim čeka i prvo dijete, a Lamar joj po tom pitanju želi svu sreću.

– Sretan sam zbog nje. Brinula se za mene kad mi je to bilo najpotrebnije. Bit će predivna majka, ozbiljno. Ona je odlična žena – zaključio je Lamar.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti