Željko Joksimović: Svakodnevnica s blizankama

Piše: Redakcija

Nedavno je Željko Joksimović svoju porodicu proširio s dva člana, blizankama Anom i Srnom, a uz njih ima i sina Kostu.

Na poslovnom polju, Željko ima veliku podršku obožavatelja koji ga prate na svim nastupima i na sav glas pjevaju njegove hitove, napokon se mogao posvetiti porodičnom životu i onome što mu je nedostajalo da njegova sreća bude potpuna. Tako se vrlo često on i supruga Jovana druže sa sinom Kostom i četveromjesečnim blizankama, a sreći nema kraja kada im se u tome pridruži i Mina, Željkova kćerka iz prvog braka.

Iako su oboje stalno zaposleni, lako se dogovaraju oko roditeljskih obaveza.

– Uspijevamo se nekako organizirati s obzirom na brz ritam života. Ne žalimo se. Vrijeme koje imamo samo za nas provodimo maksimalno kvalitetno – kaže Željko za Glossy, te dodaje kako su blizanke prave maze zbog čega mu je još draže provoditi vrijeme s njima.

– Po mnogo čemu su različite u karakteru, ali obje se vole maziti i vole da im se posvećuje pažnja. Kao i svako dijete. Specifično je to s blizankama jer sve morate raditi duplo. Ali, nama je to uživanje i pravi blagoslov – kaže Željko.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti