Pamela Ramljak: Prvi rođendan sina

Piše: Redakcija

Prošle sedmice, pjevačica Pamela Ramljak i njen suprug Mladen Salajster proslavili su prvi rođendan sina Antuna. Roditelji su se potrudili da za svog jedinca i njegove malene drugare prirede pravu malu dječiju zabavu u jednom restoranu na zagrebačkom Jarunu. Rođendansko slavlje uveličali su njihovi najbliži prijatelji i porodica.

– Na proslavi prvog rođendana bilo je divno. Prisustvovalo je dvadesetak naših prijatelja i porodice. Svi su se potrudili da nam Antunov prvi rođendan ostane u sjećanju. Bili smo četiri sata u jednom restoranu na jezeru Jarun i Antun je sve vrijeme bio odlično raspoložen. Zbog tog uzbuđenja, odmah nakon slavlja je zaspao – kaže Pamela za „Azru“.

Podsjetimo, nakon duge borbe za potomstvo, pjevačica Pamela Ramljak je na svijet donijela dječaka. Sa suprugom Mladenom, s kojim je u braku od 2013. godine i sinom Antunom uživa u najljepšim porodičnim trenucima. Za naš magazin je svojevremeno govorila o najljepšoj ulozi koju joj je život dodijelio.

– Majčinstvo je najljepši osjećaj koji sam do sada iskusila. Nema osjećaja koji se može uporediti s tim. Najljepši i meni najdraži osjećaj na svijetu – kazala je Pamela za naš magazin.

U galeriji pogledajte fotografije s prvog rođendana:

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti