Zavirite u dom oca pet kćerki: Bruce Willis kakvog do sada niste vidjeli

Piše: Lejla Bejdic

Jedna od najvećih filmskih zvijezda u historiji Bruce Willis i njegova supruga Emma žive sa svoje dvije kćerkice u kući na Bedford Hillsu u New Yorku, gdje preovladava tišina i puni sjaj domaćinstva. Njihov prijatelj M. Night Shyamalan, za elledecor spustio je zavjesu nad kućom Brucea i otkrio kako zapravo sve to izgleda.

Iako je u njihovoj kući uvijek mnogo djece i prijatelja, oni ga ipak održavaju besprijekorno sređenim.

Jednostavno u elegantne i udobne sofe sjedaju u šorcevima a zna se desiti da u elegantnoj odjeći zasjednu za trpezarijski stol, ispijajući vrhunska vina.

-Imamo konobu u našoj kući, tako da, rekla bih kako oboje volimo dobar Cabernet. Svakako uživamo popiti čašu navečer uz večeru, pomaže nam da se opustimo na kraju dugog dana. Ponovo se osjećamo odrasli nakon dana u kojem smo fokusirani na djecu, školu i igračke – izjavila je Emma Hemming Willis.

U luksuznom zdanju je i prostor za skladištarenje gdje drže većinu Bruceovih uspomena, kao što su plakati i odjeća koju je nosio u filmovima, čak i perike iz starih filmova. Jedina stvar koju drže na policama su nagrade, i to je sve Emmina zasluga.

Na pitanje kako pronalaze mir u kući, Bruce je odgovorio da je pored dvoje djece to nemoguće, te da on svoj mir ponekad pronađe u uredu, koji je ipak napravio toliko dosadnim da djeca ne ulaze u njega.

Bruce nije ljubitelj društvenih mreža i tehnologije uopće, te svako jutro samo čita printano izdanje The New York Timesa, dok Emma ostaje fan online izdanja, gdje ponekad podijeli simpatični porodični trenutak.

-Emma ostavlja poklopce od tegli naopako, i svaki put kad uzmem teglu, njen sadržaj se prospe, to me jednostavno izluđuje – našalio se Bruce.

U galeriji pogledajte fotografije imanja, Brucea i Emme, te simpatičnih kćerkica:

 

Bruce je s Emmom stupio u brak nakon razvoda od Demi Moore, s kojom ima tri kćerke. Pet glumčevih kćerki se odlično slaže, i nerijetko provode zajedničko vrijeme na Bruceovom i Emminom imanju. Emma ne krije da joj Bruce pritekne u pomoć u obavljanju nekih kućnih poslova.

-Bruce je jako lijepo odgojen, njegova majka ga je odlično naučila. Doista je izvrstan u kućnim poslovima. Mislim, imamo domaćicu, Lety, koja je s Bruceom duže od 30 godina, ona je porodica za nas i toliko mi je pomogla s našim djevojkama – govori Emma.

Emma, koja se bavila manekenstvom, a danas svesrdno pomaže udruge za rad sa siromašnom djecom, ima odličan stil i ukus, kaže njen suprug, tako da sve odluke vezano za interijer prepušta njoj.

Ovaj par ipak porodicu postavlja na prvo mjesto. Vjeruju u odgajanje djece s manirima i poštovanjem. Naglasili su da je u odgoju najbitnije održavati ravnotežu i dozvoliti svojoj djeci da budu slobodna.

Na videu ispod pogledajte kako je izgledalo snimanje za ovaj editorijal:

 

 

Pročitajte još