Katy Perry: Društvene mreže su pad civilizacije

Piše: Redakcija

Pjevačica Katy Perry tvrdi da je shvatila da su društvene mreže pad civilizacije. Iako i dalje svakodnevno objavljuje fotografije iz privatnog i poslovnog života, ona smatra da su društvene mreže krajnje nepotrebne.

– Teško mi je, jer bih radije živjela svoj život i ne razmišljala o društvenim mrežama. Kupujemo odjeću, proizvode i idemo na događaje samo kako bi se fotografisali. To nije zdravo za društvo. Mislim da su društvene mreže pad civilizacije – rekla je Perry u svom posljednjem intervjuu za američke medije.

Ona  poručuje svojim obožavateljima da nađu sreću i bore se protiv potrebe da svaki svoj korak objavljuju na internetu.

– Nedostaje nam ravnoteža, a ja je pokušavam trenutno naći. Žrtva sam kao i svi ostali – smatra Katy te priznaje kako joj je slava pomalo dosadila no ona joj, kaže, omogućava da radi ono što najviše voli, a to je pjevanje.

Pjevačicu na Instagramu prati 68 miliona ljudi, a na Twitteru 108 miliona.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti