Nisu odustajali: Slavni parovi kojima su djecu rodile surogat majke

Piše: Redakcija

Imali su sve što su mogli zamisliti, no mnoge od ovih zvijezda godinama su čekale da im se ostvari jedna od najvećih životnih želja – da postanu roditelji. Imali su problema s plodnošću i muku mučili sa začećem pa su se ili podvrgnuli postupku potpomognute oplodnje ili su se odlučili na opciju koja je sve češći, ali i jedini izbor u celebrity svijetu – surogat majčinstvo.

Moderna surogacija uključuje gestacijski surogat kada par donira spermije i jaje koje se zatim oplodi u epruveti i nakon toga se implementira u surogat majku.

Nakon što je 2002. godine rodila sina Jamesa, Sarah Jessica Parker(52) i suprug Matthew Broderick (55) 2009. proširili su porodicu. Uz pomoć surogat majke dobili su blizanke Marion i Tabithu. Iako su svoju odluku pokušali sakriti od medija i javnosti, tabloidi su se uspjeli dokopati svih informacija.

Profimedia

Nicole Kidman imala je problema sa začećem nakon što je na svijet donijela prvu kćer Sunday Rose. Drugo dijete, kćerkicu Faith, sa suprugom Keithom Urbanom dobila je uz pomoć surogat majke, a glumica nije skrivala koliko je cijeli taj proces bio emotivan za nju i njezinu porodicu.

Profimedia

Glumica Lucy Liu, koja se u glumačkom svijetu proslavila ulogom u seriji ‘Ally McBeal’, postala je majka dječaka Rockwella lloyda Liua u augustu 2015. godine, no ime oca nikad nije otkrila. O svom privatnom životu u javnosti nikad nije mnogo govorila, no navodno je 2000. godine ljubila Georgea Clooneya iako nijedno od njih ta šuškanja nikad nije potvrdilo. Lucy se još povezivalo s biznismenom Noamom Gottesmanom, glumcem Willom McCormackom i redateljem Zachom Helmom. Nakon što je u njezin život ušao sin, Lucy je postala velika zagovornica za prava modernih porodica.

View this post on Instagram

Truly a fan @mo_hotels

A post shared by Lucy Liu (@lucyliu) on

Michael Jackson, prerano preminuli kralj popa, 2002. godine uz pomoć surogat majke postao je otac sina Princea.

Tyra Banks (44), jedna od najuspješnijih manekenki svih vremena, javno je govorila o borbi s neplodnosti i nekim traumatičnim iskustvima kao što je izvantjelesna oplodnja. No majka je konačno postala u januaru 2016. godine kada je u emotivnom obraćanju zahvalila ženi anđelu, kako ju je nazvala, što je njoj i njezinom partneru Eriku Asli nakon dugo godina čekanja na svijet donijela sina Yorka.

View this post on Instagram

Multi

A post shared by Tyra Banks (@tyrabanks) on

Na ovaj način dijete će dobiti i Kim Kardashian i Kanye West. Čekaju treće dijete koje bi u njihovu obitelj trebalo ubrzo stići.

Pročitajte još