Branko Đurić Đuro u svom stilu: Imao sam rutinsku operaciju promjene spola

Piše: Redakcija

Nakon informacija da je hitno operiran u bolnici u Ljubljani, legendarni glumac, reditelj i muzičar Branko Đurić Đuro oglasio se na društvenim mrežama.

U svom prepoznatljivom i šaljivom stilu Đuro je prokomentirao pisanja medija o manjem operativnom zahvatu, nakon što se neko vrijeme žalio na konstantne bolove.

“Ej ljudi, pošto se već puno piše o mojoj operaciji, red je da objasnim o čemu se radi. U petak sam imao rutinsku operaciju… promjene spola. Nadam se da ćete me prihvatiti takvu kakva sam sad. Pozdrav svima, vaša Branka (Đurica mi nekako ne zvuči dobro)”, napisao je Đuro na svom Facebook profilu.

Ova šaljiva objava nasmijao je brojne fanove koji su oduševljeno komentirali, te su neki od njih napisali “Već mi se sviđaš Branka”, “Jesi l’ na udaju, prvi sam pit’o” ili “Opet Sakiba znači”.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti